Services > Webdesign

Internet development by Flexima.
 

Ontwikkeling

Uw bedrijf/onderneming wil zijn aanwezigheid op het internet versterken? Dan bieden wij de gedroomde oplossing: een goeduitziende, originele website gekoppeld aan een content managment systeem zodat u of uw medewerkers de site eenvoudig up-to-date kunnen houden. Elke website die Flexima bouwt voldoet aan de nieuwste webstandaarden en zal uitermate goed door zoekmachines ontvangen worden. Flexima webdesign zorgt voor het volledige ontwerp, de publicatie op het net en indien u dit wenst ook het verdere onderhoud van uw site. Voor de verwerking van grote hoeveelheden informatie of vaak te updaten gegevens kan een database worden gekoppeld aan uw website.


Content Management Systeem

Een moeilijke term makkelijker gemaakt: U kunt uw website zelf gaan aanpassen zonder enige programmeerkennis. Een website die steeds up-to-date is zal meer bezoekers lokken. Om dit mogelijk te maken implementeren wij een uitgebreid, maar eenvoudig te gebruiken content management systeem. Hiermee kan iedereen, zelfs zonder enige technische kennis van het bouwen van websites, de inhoud van de website aanpassen.

Wij hebben reeds enkele jaren ervaring in volgendse CMS: Typolight, DrupalZoekmachine vriendelijk (SEO)

Een belangrijke bron van bezoekers zijn de zoekmachines zoals google, yahoo, lycos, ... Om ervoor te zorgen dat uw site ten volle gebruik kan maken van deze bron van bezoekers zorgt Flexima ervoor dat uw site zoekmachine vriendelijk wordt opgebouwd. Dit wordt ook Search Engine Optimisation (SEO) genoemd.Volgens standaarden (xhtml/css)

Webstandaarden zijn standaarden en technische specificaties die aspecten van het internet beschrijven. Webstandaarden hebben de afgelopen jaren veel aandacht genoten omdat, gelukkig, steeds meer mensen er van overtuigd zijn dat websites de standaarden strikter moeten gaan volgen. De meeste websites voldoen namelijk niet aan deze standaarden. Door webstandaarden te gebruiken is een website beter te bekijken op verschillende platformen en webbrowsers. Wij hebben all verschillende projecten voor mobiele platformen geïntegreerd.


Afspraken op basis van offerte

Na een kennismakend gesprek waarin we peilen naar uw behoeften en voorkeuren, maken we voor u een duidelijk uitgewerkte prijsofferte. Op deze manier komt u later niet voor budgettaire verrassingen te staan.

 

U heeft een website maar bent niet helemaal tevreden

Flexima webdesign doet de nodige voorstellen om uw site een nieuw design te geven en zorgt voor de gewenste aanpassingen aan uw website. 


Wat met het onderhoud van uw site

U dient er rekening mee te houden dat zelfs de eenvoudigste website vroeg of laat een update of onderhoudsbeurt nodig heeft. Flexima design neemt dit onderhoud graag voor u waar.
Een andere mogelijkheid is de koppeling van een gebruiksvriendelijke CMS-module (Content Management Systeem) aan uw site. Via dit systeem kunt u op eenvoudige wijze een deel of de gehele website (m.n. tekst en afbeeldingen) zelf updaten. De wijzigingen worden dan door u zelf onmiddellijk via de internet browser uitgevoerd. De kostprijs van dit systeem is afhankelijk van het aantal pagina’s en wordt vooraf duidelijk omschreven in onze offerte.

 

Extra diensten

Flexima webdesign biedt de mogelijkheid om ook de inhoud van uw site te verzorgen, o.m. teksten (tekstschrijven, corrigeren, vertalen) en foto’.

Proces van onze aanpak

Het proces wordt opgesplitst in afzonderlijke stappen (zoals hieronder beschreven). Tussen elke stap voorzien we een meeting om de resultaten te bespreken en feedback te verzamelen (zodat tijdig kan bijgestuurd worden). Na elke stap wordt een tussenresultaat opgeleverd: hetzij een rapport, hetzij een versie van een eindproduct. 1. Analyse In eerste instantie gebeurt een analyse van het project. Dit… Read more »

Algemene voorwaarden

Deel I. ALGEMEEN DEEL  1. Algemeen 1.1   Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten waarbij LEVERANCIER, tevens handelende onder de naam FLEXIMA (verder LEVERANCIER), een recht tot gebruik van computerprogrammatuur (verder Software) verstrekt, Software aanpast of vervaardigt (in de vorm van Toepassingen en/of Maatwerk),  implementeert en/of host ten behoeve van een opdrachtgever van… Read more »