Services > Webshop

Internet development by Flexima.
 

E-commerce - Webshop

Altijd al internet ondernemer willen worden? Wij kunnen uw huidige of nieuwe website voorzien van een professionele gebruiksvriendelijk webshop.

Omdat elke webshop een uniek en eigen concept heeft luisteren wij naar de klant en stellen in overleg een op maat gemaakt concept samen. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos: zo hebben wij webshops gekoppeld aan administratie programmatuur, maken wij op maat gemaakte marketing tools die samen werken met uw shop en bouwen wij complete nieuwe innovatieve functies.

 

Klantgroepen

Doormiddel van klant groepen kunt u speciale prijzen toewijzen aan dealers, business to business klanten, of bijvoorbeeld vaste klanten. U kunt gebruikers toevoegen aan een groep en deze gehele groep een korting percentage toewijzen.

 

 

Relatiebeheer

Al uw klanten worden netjes opgeslagen in een database, deze database is toegankelijk via de back-end (administratie gedeelte) van uw webshop. hierin kunt u al uw klanten beheren, wijzigen en verwijderen. Ook kunt u hier de adres gegevens bekijken, en extra informatie zoals notities plaatsen.

 

 

Order administratie

De orders die worden geplaatst komen net als uw klanten in de back-end van uw webshop te staan; u kunt hier een status aan koppelen (in behandeling, in bestellng, wacht op betaling, verzonden enz.) U kunt de gehele bestelling bekijken zoals welke producten besteld zijn en welke verzend en betaal methode geselecteerd is.

 

Product en categorie beheer

Organiseer en structureer gemakkelijk uw shop door uw producten in te voegen en te plaatsen in categorieen en sub-categorieen. Voeg uw producten in en sla gewicht, formaat, prijzen, fotos en omschrijvingen op om uw klant optimaal te informeren.

 

 

Betaalmethode

Gebruik verschillende betaalmethodes om uw klant perfecte service te bieden. betaal systemen als Ideal, Buckaroo, Paypal en verschillende credit cards.

 

Zoekmachine optimalisatie

Standaard bouwen wij de shop zo op dat deze goed vindbaar is door de grotere zoekmachines. Wilt u echter echt concurreren, in een wat moeilijkere branche, dan is extra aandacht voor deze optimalisatie wel noodzakelijk.